Conferința Europeană privind sistemele de energie regenerabilă (ECRES 2020), Istanbul, Turcia, 24 - 25 August 2020
DOI:
https://doi.org/10.4316/bf.2020.021Rezumat
În perioada 24-25 august 2020, la Istanbul, Turcia, a avut loc cea de-a 8-a Conferință europeană privind sistemele de energie regenerabilă (ECRES 2020).
Începând cu 2012, conferința este organizată, în fiecare an. Din punct de vedere istoric, prima, a doua, a treia, a patra, a cincea, a șasea și a șaptea conferință au fost finalizate cu succes în Alanya / Antalya (2012), Antalya (2013), Kemer / Antalya (2015), Istanbul (2016), Sarajevo (2017), Istanbul (2018) și Madrid (2019). Mai multe universități și centre de cercetare din întreaga lume susțin evenimentul, din punct de vedere tehnic.
ECRES este unul dintre cele mai mari evenimente, care reunește cercetători, doctoranzi, ingineri, oameni de știință și cadre universitare din întreaga lume, interesați de progresul tuturor ramurilor sistemelor de energie regenerabilă: eolian, solar, hidro, geotermal, biomasă etc.
Anul acesta, Universitatea Altînbaș din Istanbul a fost onorată să găzduiască această importantă întâlnire științifică. La conferință au participat peste 400 de participanți din peste 50 de țări de pe diferite continente.
Au fost abordate diferite subiecte organizate în mai multe categorii de sesiuni: (i) Energie-mediu și politici, (ii) inginerie mecanică, (iii) sisteme de alimentare, (iv) materiale și caracterizare, (v) control, (vi) energie solară , (vii) Energie eoliană, (viii) Biomasă-biodiesel și hidrogen, (ix) Control și recoltare de energie, (x) Simulări ale sistemelor energetice și, (xi) Energie mixtă.
ECRES 2020 a fost o bună oportunitate de a face schimb de idei și de a construi parteneriate care să contribuie la îmbunătățirea metodelor și rezultatelor cercetării științifice.
Descărcări
Vizualizări
Descărcări
Publicat
Cum cităm
Număr
Secțiune
Licență
Această lucrare este licențiată în temeiul Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Licența Open Access
Toate articolele și materialele suplimentare publicate în revista BUCOVINA FORESTIERĂ sunt disponibile sub o politică de acces liber gratuit (Open Access Licence) descrisă de BOAI, ceea ce implică accesul liber (fără nici o taxă) și nelimitat, pentru toată lumea, la conținutul integral al acestora.
Publicarea manuscriselor este gratuită, toate cheltuielile fiind suportate de către Facultatea de Silvicultură din cadrul Universități „Ștefan cel Mare” din Suceava.