Termeni și condiții de utilizare

Share on Facebook0Email this to someonePrint this pageTweet about this on Twitter

_Termeni_Folosirea, inclusiv vizitarea, site-ului www.bucovina-forestiera.ro (numit în continuare „site-ul”) revistei BUCOVINA FORESTIERĂ (numită în continuare „revista”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Editorii revistei (numiţi în continuare „editorii”) – Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice și Universitatea Ștefan cel Mare Suceava îşi rezervă dreptul de a modifica forma prezentă a termenilor şi condiţiilor, respectiv a conţinutului site-ului, fără vreo notificare prealabilă.

Drepturi de autor
Conţinutul site-ului, indiferent de natura lui (texte, imagini, elemente grafice, scripturi si orice alte date), este proprietatea editorilor, operând sub directa protecţie a legilor cu privire la drepturile de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fara obţinerea unui acord prealabil intră sub incidenţa legilor în vigoare. Sunt exceptate articolele publicate, a căror utilizare se face printr-o licenţă Open-Access.

Date personale
Datele personale furnizate site-ului de către clienţi în scopul utilizării acestuia sunt strict confidenţiale. Datele personale din formularul de contact on-line sunt necesare în procesul de utilizare al site-ului, ele neputând fi obiectul unei vânzari sau înstrăinări de orice fel către o terţă societate. Editorii nu vor folosi datele clienţilor în alte scopuri decât cele prevăzute în site.

Securitatea informaţiilor
Editorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii provocate de eventualele erori ale software-ului cu care este realizat şi găzduit site-ul. De asemenea, editorii nu raspund nici pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul.

Declinarea responsabilităţii
Editorii nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.